De locatie

Rustige centrumlocatie in Amsterdam Zuidoost  

Het mooie aan nieuwbouwproject Mi Oso is dat je de levendigheid van Zuidoost binnen handbereik hebt en toch heerlijk rustig in een parkje woont. Scholen en kerken, winkelcentra en openbaar vervoer, vanuit jouw buurt in de wijk Kortvoort ben je er met enkele minuten!

Bereikbaarheid
Vanuit Mi Oso loop je zo naar Metrohalte Kraaienest. Letterlijk om de hoek van Mi Oso brengen bussen je naar o.a. de stations Bijlmer ArenA en Weesp. De wijk ligt bij de Gooiseweg, dé uitvalsweg van Zuidoost naar de Ring en de A9.


Metrostation Ganzenhoef

Winkelen
Met slechts 200 meter lopen sta je in het fraaie winkelcentrum De Kameleon, met onder meer een Albert Heijn, Aldi en Blokker. De andere kant op loop je via het Bijlmerpark naar de gezellige markt op het Anton de Komplein en het bekende winkelhart van Zuidoost: Amsterdamse Poort.


Amsterdamse Poort

Kinderen
In jouw eigen buurt kun je kiezen uit maar liefst 3 basisscholen. Ook de kinderopvang is op loopafstand. Een heel bijzondere speelplek vind je in het Bijlmerpark, dat al op 500 meter van Mi Oso begint.


Basisscholen op steenworp afstand

Sport
In het Bijlmerpark vind je twee hypermoderne sportgelegenheden: het Bijlmer Sportcentrum met onder meer een fraai zwembad en ietsje verderop het Bijlmer Sportpark. Stadsdeel Zuidoost staat sowieso bekend om zijn goede sportvoorzieningen; er is voor elk wat wils.


Ruimte voor recreatie in Zuidoost

Uitgaan
Vanuit Mi Oso kun je lopend naar het populaire Bijlmer Parktheater, waar alle artiesten van naam en faam optreden. De Arena Boulevard, met onder meer de Heineken Music Hall, is ook snel te bereiken. En met de metro sta je in een mum van tijd op het Waterlooplein of de Nieuwmarkt.


Amsterdam Arena

Divide