Nieuws

Nieuws

Woningplattegrond uitgewerkt

22 dec

In Mi Oso komen in totaal 42 eengezinswoningen die in blokjes van 5 of 6 woningen worden gerealiseerd. Deze woonblokjes grenzen aan een groene openbare ruimte. Graag laten we de plattegrond van één van de woningen aan u zien.

2017 is the year to sparkle

19 dec

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om de kerstboom op te tuigen, het kerstdiner voor te bereiden en te proosten op een mooi nieuw jaar met vrienden en familie.

Mi Oso update!

18 okt

Het ontwerp voor Mi Oso staat inmiddels op hoofdlijnen vast. Wat zeker is, zijn de veranda's. Deze maken de huizen echt bijzonder en geven een heerlijk vakantiegevoel.

Kiezen voor nieuwbouw of bestaande bouw

15 mrt

Een huis helemaal van nu, volledig afgestemd op uw woonwensen? Of een woning waar anderen karakter aan hebben gegeven? Nieuwbouw of bestaande bouw? Dat is de keuze.

Volop hypotheekvoordelen als u nieuwbouw koopt

15 dec

De nieuwbouwwoningen in het project Mi Oso gaan in 2016 in verkoop. Een nieuwbouwhuis brengt volop voordelen met zich mee. Nieuwbouw is energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. U kunt het huis op tekening al naar uw wensen aanpassen én u ontvangt garanties op eventuele gebreken na de oplevering.

Puzzelen aan het ontwerp

11 sep

Het ontwerp voor de warmste woonbuurt van Amsterdam staat op hoofdlijnen vast. Op woningniveau is het ontwerp voor de koophuizen nog niet geheel uitgewerkt. Wat zeker is, zijn de veranda's.
Divide