Woningen

Mijn huis, mijn droomhuis

In Mi Oso worden in totaal 42 eengezinswoningen en 84 appartementen gerealiseerd. De eengezinswoningen zijn bestemd voor de verkoop en de appartementen worden allemaal via de woningcorporatie verhuurd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp en de indeling van de woningen. Wat zeker is, zijn de veranda's. Deze maken de huizen echt bijzonder en geven een heerlijk vakantiegevoel. De komende maanden hopen we je regelmatig te kunnen voorzien van nieuwe beelden en informatie.

Planning en prijzen 
Nu het project steeds meer vorm krijgt, wordt er ook meer duidelijk over de planning en de verwachte verkoopprijzen van de woningen. Naar alle waarschijnlijkheid start de verkoop in het tweede kwartaal van 2018. Zodra 70% van de huizen verkocht is, beginnen we met de bouw.

Ook over de prijzen kunnen we iets meer vertellen. Zoals het er nu naar uit ziet liggen deze rond de €290.000,- v.o.n. Je hebt dan een eengezinswoning van circa 120 m² met drie slaapkamers, een vrij indeelbare tweede verdieping, een veranda en een tuin. Klik hier om de woningplattegrond te bekijken.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Mi Oso en als eerste horen wanneer de verkoop start? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

 

Divide