theme logo

MIJN HUIS, MIJN DROOMHUIS

Koopwoningen in Amsterdam

De woningen in Mi Oso hebben straks drie verdiepingen en een woonoppervlakte van circa 120 m². Aan de voorzijde worden ze allemaal voorzien van een veranda. Vanuit de keuken stap je zo de veranda op en geniet je van een koffie in de ochtendzon of een lekker drankje na een dag werken. Aan de achterzijde ligt de woonkamer die grenst aan de achtertuin en uitkijkt over het groene binnengebied. Maak je woning straks helemaal op maat door bijvoorbeeld te kiezen voor een uitbouw op de begane grond.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Deze is uiteraard helemaal naar jouw smaak aan te passen met bijvoorbeeld een ligbad, andere tegels etc. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als werkkamer of maak er twee extra (slaap)kamers van door te kiezen voor een dakkapel.

Klik hieronder op “download plattegrond” om de woningplattegrond te bekijken.

Download plattegrond

Planning & prijzen

Nu het project steeds meer vorm krijgt, wordt er ook meer duidelijk over de planning en de verwachte verkoopprijzen van de woningen. Naar alle waarschijnlijkheid start de verkoop in juni 2018. Zodra 70% van de huizen verkocht is, beginnen we met de bouw. Naar verwachting zal dit in het najaar van 2018 zijn.

Ook over de prijzen kunnen we iets meer vertellen. Zoals het er nu naar uit ziet beginnen deze rond de €299.000,- v.o.n. Dit is inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Koopwoningen Amsterdam - Mi Oso - Planning

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Mi Oso. Je hoort dan onder andere als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden