theme logo

Groot huis, romantische veranda

In totaal komen er vijf verschillende woningtypes in Mi Oso. Het verschil zit hem vooral in de uitstraling van de gevel. Zo zijn er woningen met een lage veranda, een hoge veranda of een dakkapel op de tweede verdieping.

Ze krijgen allemaal drie verdiepingen en hebben een woonoppervlakte van circa 114 m². Genoeg ruimte voor 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers. Bijzonder aan de woningen is de veranda. Vanuit de keuken aan de voorzijde stap je ’s ochtends zo de veranda op om te genieten van een kopje koffie of ’s avonds een lekker drankje na een dag werken. En regent het een beetje, geeft niks. Je zit er droog! Zo kun je het hele jaar door veel vaker buiten zitten. Aan de achterzijde ligt de woonkamer. Die heeft openslaande deuren naar de achtertuin en uitzicht op de groene binnentuin.

Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Deze badkamer is uiteraard helemaal naar jouw smaak aan te passen met een ligbad, andere tegels, etc. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als werkkamer of maak er twee extra (slaap)kamers van door te kiezen voor een dakkapel.

Je kunt jouw woning straks nog uitbreiden/aanpassen met een aantal opties. Kies bijvoorbeeld voor een aanbouw op de begane grond voor een grotere living, een zolderindeling voor extra slaapkamers of een extra veranda aan de achterkant.

Bekijk de verkoopdocumenten

De Impressies

Planning & prijzen

De verkoop van de 42 eengezinswoningen start op 28 augustus 2018. Zodra 70% van de huizen verkocht is, beginnen we met de bouw. Naar verwachting zal dit begin 2019 zijn. Ook over de prijzen kunnen we vast iets meer vertellen. Deze liggen tussen de € 329.000,- en € 349.000,- v.o.n. Dit is op basis van jaarlijkse canonbetaling. De huizen worden inclusief een complete keuken met apparatuur, vloerverwarming op de begane grond en een badkamer met tegels en sanitair opgeleverd. Dan hoef je dat zelf niet te doen en houd jij tijd over voor de leuke dingen zoals de inrichting en de aankleding van je nieuwe huis!

Nieuwbouw Amsterdam - Mi Oso - Planning 2018

Close search