theme logo

MIJN HUIS, MIJN DROOMHUIS

Koopwoningen in Amsterdam

 

De woningen in Mi Oso krijgen drie verdiepingen en hebben een woonoppervlakte van circa 120 m². Genoeg ruimte voor 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers. Bijzonder aan de woningen is de veranda. Vanuit de keuken aan de voorzijde stap je ’s ochtends zo de veranda op om te genieten van een kopje koffie of ’s avonds van een lekker drankje na een dag werken. En regent het een beetje, geeft niks. Je zit er droog! Zo kun je het hele jaar door veel vaker buiten zitten.

Aan de achterzijde ligt de woonkamer. Die heeft openslaande deuren naar de achtertuin en uitzicht op het groene binnengebied. Je kunt je woning straks ook helemaal op maat maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een uitbouw op de begane grond. Voor een extra ruime living!

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Deze badkamer is uiteraard helemaal naar jouw smaak aan te passen met een ligbad, andere tegels, etc. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als werkkamer of maak er twee extra (slaap)kamers van door te kiezen voor een dakkapel.

Klik hieronder op “download plattegrond” om de woningplattegrond te bekijken.

Download plattegrond

Planning & prijzen

Nu het project steeds meer vorm krijgt, wordt er ook meer duidelijk over de planning en de verwachte verkoopprijzen van de woningen.  De verkoop van de 42 eengezinswoningen start in juni 2018. Zodra 70% van de huizen verkocht is, beginnen we met de bouw. Naar verwachting zal dit in het najaar van 2018 zijn.

Ook over de prijzen kunnen we iets meer vertellen.  Deze liggen rond de €340.000,- v.o.n. Dit is inclusief een dakkapel aan de voorzijde, een keuken met apparatuur, tegels, sanitair en vloerverwarming.

Koopwoningen Amsterdam - Mi Oso - Planning

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Mi Oso. Je hoort dan onder andere als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden