theme logo

DE WARMSTE BUURT VAN AMSTERDAM

Nieuwbouwproject in Amsterdam Zuidoost

Mi Oso wordt een bijzondere woonbuurt met een warme uitstraling. Het project bestaat uit 42 eengezinswoningen rondom een groene binnentuin en 84 huurappartementen.

‘Modern tropisch’

Mi Oso is anders dan andere nieuwbouwwijken. Je komt hier thuis in een kleinschalig buurtje met een geheel eigen karakter. Dat komt onder andere door de opbouw rond het groene binnengebied en de architectuur met houtlook gevels, rode daken en de gezellige veranda’s. Tegelijkertijd is het een moderne buurt, dus van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig.

Nieuwbouwproject Amsterdam - Mi Oso - Exterieur

Groen, groener, groenst

Er staan in de wijk al veel mooie, volwassen bomen: kastanjes, eiken, tamarindes. Deze blijven zoveel als mogelijk behouden. Het openbaar gebied wordt ontwikkeld tot een boomrijke, parkachtige omgeving zonder auto’s. In het groen ontmoet je de buren en kunnen de kinderen veilig spelen. Groen, groener, groenst en geen auto’s of asfalt in de openbare ruimten dus.

Nieuwbouwproject Amsterdam - Mi Oso

Buiten speelgarantie

Veilig buiten spelen. In Mi Oso kan het! Alle woningen grenzen met de achtertuin aan een afgesloten binnengebied. Hier kunnen de kinderen zich vrij bewegen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over voorbijrijdende auto’s. Hoe heerlijk is dat? En terwijl zij spelen geniet jij van de zon en een goed boek in je eigen achtertuin. Iedereen blij!

Nieuwbouwproject Amsterdam - Mi Oso - Touwtrekken

Appartementen

Naast de 42 eengezinswoningen worden er straks ook 84 appartementen gerealiseerd in Mi Oso. Deze worden in de verhuur aangeboden. Meer informatie hierover volgt in een later stadium.

Op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in Mi Oso en hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden