theme logo

Urban met een tropisch karakter

Mi Oso is anders dan andere nieuwbouwwijken. Dit buurtje staat op zichzelf door een heel eigen uitstraling. Dat komt onder andere door de ligging rond de groene binnentuin en de klassieke architectuur van de huizen met houtlook gevels, rode daken en de gezellige veranda’s die je soms in de tropen ziet. Tegelijkertijd is het een moderne buurt, met veel voorzieningen, waar je straks comfortabel en energiezuinig kunt wonen.

Spectaculaire binnentuin

De wijk is al groen en dat houden we graag zo. Kastanjes, eiken, tamarindes, deze blijven zoveel mogelijk behouden. En we voegen er nog meer groen en tuingevoel aan toe. Het openbaar gebied ontwikkelen we tot een boomrijke, parkachtige omgeving zonder auto’s. In de fijne binnentuin ontmoet je je buren en kunnen kinderen rustig en veilig spelen.

Appartementen

Er komen 84 appartementen in Mi Oso. Die worden straks allemaal verhuurd. Heb je interesse in een van de appartementen? Nog even geduld alsjeblieft. Meer informatie hierover volgt op een later moment.

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Mi Oso. Je hoort dan onder andere als eerste wanneer de verkoop start.

AANMELDEN

Close search