theme logo

Binnenkijken in Mi Oso

5 juni 2018 | Nieuws | Lydia Dansberg

Het ontwerp van de woningen in Mi Oso is definitief! Dit geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant. Tijd dus voor een sneak preview van de eerste plattegronden! Kijk je mee?

We beginnen bij de heerlijke veranda aan de voorzijde. Hier start je de dag met een kop koffie of kom je ’s avonds bij na een lange werkdag. Of zet hier een eettafel neer en loop zo vanuit je keuken met de pannen de veranda op voor het diner. Het kan allemaal! De woonkamer grenst aan de tuin en is naar wens uit te breiden met een uitbouw van 1,8 meter. Ook aan de achterzijde zit je heerlijk buiten in je eigen privé-tuin of maak je een praatje met de buren in de gemeenschappelijke binnentuin.

Op de eerste verdieping vind je drie (slaap)kamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De tweede verdieping is nog helemaal naar eigen wens in te delen. Het bijzondere aan dit eerste woningtype is dat het een zogenaamde tuitgevel (punt) heeft. Dit zorgt niet alleen voor een speelse uitstraling, maar je kan hierdoor ook prima een extra (slaap)kamer realiseren op de tweede verdieping.

Klik hier om de plattegrond te bekijken.

Close search