theme logo

RUSTIGE CENTRUMLOCATIE IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Nieuwbouwproject Amsterdam

Het mooie aan nieuwbouwproject Mi Oso is dat je de levendigheid van Zuidoost binnen handbereik hebt en toch heerlijk rustig in een parkje woont. Scholen en kerken, winkelcentra en openbaar vervoer, vanuit jouw huis in de wijk Kortvoort ben je er met enkele minuten!

Gunstig gelegen

Dankzij zijn gunstige ligging kan je vanuit Zuidoost alle kanten op. Vanaf de Hoge Dijk fiets je zo naar Abcoude en vanaf Het Gein ben je in een mum van tijd in Weesp én Abcoude. Verder zijn er snelle uitvalswegen naar elders, buiten de stad. Met de metro of bus ben je bovendien zo in de stadsdelen Centrum en West.

Winkelen

Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te reizen. Op 200 meter lopen vind je het fraaie winkelcentrum De Kameleon, met onder meer een Albert Heijn, Aldi, Action en Blokker, maar ook kleine middenstanders met heerlijke versproducten. De andere kant op loop je via het Nelson Mandelapark naar de gezellige markt op het Anton de Komplein en het bekende winkelhart van Zuidoost: Amsterdamse Poort.

Wonen in Amsterdam - Mi Oso

Kinderen

In jouw eigen buurt kun je kiezen uit verschillende basisscholen. Kijk bijvoorbeeld eens bij openbare basisschool de Rozemarn of de christelijke basisschool Crescendo. Oudere kinderen kunnen terecht bij Open schoolgemeenschap Bijlmer. Ook de kinderopvang is op loopafstand. Een heel bijzondere speelplek vind je in het Nelson Mandelapark, dat al op 500 meter van Mi Oso begint.

Veel groen, ontspannen aan ‘het strandje’

Mede dankzij zijn ligging is Zuidoost uitgesproken groen van karakter. Je vindt in dit stadsdeel talrijke parken of parkachtige gebieden, zoals het Nelson Mandelapark, de Bijlmerweide, het Gaasperpark (met de Gaasperplas), Het Gein en de Hoge Dijk. Met mooi weer verzamelen veel mensen zich om de Gaasperplas, ook wel ‘Het Strandje’ genoemd. Hier kun je heerlijk ontspannen en je kinderen laten spelen.

In het Nelson Mandelapark vind je twee hypermoderne sportgelegenheden: het Bijlmer Sportcentrum met onder meer een fraai zwembad en ietsje verderop het Bijlmer Sportpark. Stadsdeel Zuidoost staat sowieso bekend om zijn goede sportvoorzieningen; er is voor elk wat wils.

Wonen in Amsterdam - Mi Oso

Gevarieerd culinair, cultureel en muzikaal aanbod

Behalve door een gunstige ligging en het vele groen wordt Zuidoost vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van heel veel verschillende culturen. Die diversiteit zorgt voor veel dynamiek in dit stadsdeel. Dat uit zich onder meer in een zeer gevarieerd culinair, cultureel en muzikaal aanbod.

Vanuit Mi Oso kun je lopend naar het populaire Bijlmer parktheater, waar alle artiesten van naam en faam optreden. De Arena boulevard, met onder meer de Heineken Music Hall en de Ziggo dome, is ook snel te bereiken. En met de metro sta je in een mum van tijd op het Waterlooplein of de Nieuwmarkt.

Wonen in Amsterdam - Mi Oso - Bijlmer Parktheater

Uitgelicht: world of food: werelds eten, echte smaakmakers

World of food is het grootste en meest spectaculaire eet- en horecatrefpunt van Amsterdam. Met een oppervlakte van 3.000 vierkante meter. World of food is gerealiseerd in de oude parkeergarage Develstein en heeft een line-up van ruim 25 ondernemende smaakmakers met internationale streetfood gerechten. Het aanbod staat bijna symbool voor het stadsdeel: hier komen culturen echt bij elkaar. Lees meer op www.worldoffoodamsterdam.nl

Wonen in Amsterdam - Mi Oso - Food

 

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Mi Oso. Je hoort dan onder andere als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden